Casa di moda
.

O nama

Casa di moda je privatna firma iz Jagodine osnovana 01.06.2000. godina koja je vremenom postala regionalni lider u distribuciji svih alkoholnih i bezalkoholnih pića, espressa i kafe. Grupaciji “Casa di moda” pripada i “Soda voda d.o.o” koja je nosilac prava i proizvođač trenutno najprodavanije vode u centralnoj Srbiji. Osnovna delatnost ove firme je proizvodnja i punjenje gazirane vode, Soda Vode, kao i najnovije, ekskluzivne, gazirane vode Aquatica. Takođe, ovoj grupaciji pripada i mali lanac maloprodaja pod nazivom “ New City Market” koji je zastupljen u Jagodini, Paraćinu, Despotovcu i Rekovcu kroz koji se trudimo da našim kupcima približimo što veći asortiman robe široke potrošnje po najpovoljnijim cenama.

CASA DI MODA    CASA DI MODA

CASA DI MODA    CASA DI MODA

DISKONTI PIĆA "NEW CITY DISKONT"
U Jagodini, Paračinu, Despotovcu i Rekovcu postoje naše maloprodaje pod nazivom "NEW CITY DISKONT" ili "NEW CITY MARKET" u kojima može pronaći veliki broj artikala po fabričkim cenama
Sve informacije možete dobiti na tel: +381 35 245 716

REKLAMNI MATERIJAL

Kao reklamni materijal za Doncaffe espresso i Lavazza espresso, ekskluzivno klijentu poklanjamo na 6 kg kafe kutiju sećera i određeni broj mešača. Šoljice se na početku saradnje dobijaju u dovoljnom broju.

VELEPRODAJA PIĆA I UGOSTITELJSKIH APARATA "GO BIG"

Naši kvaliteti su precizna isporuka i konkurentne cene na tržištu. Ugostitelj sa prosečnim dnevnim prometom od 8000 dinara godišnje uštedi najmanje 50 000 dinara ako svu robu nabavlja od nas. Pozovite i rešite sve Vaše probleme sa nabavkom robe. PROVERITE ZAŠTO SVI UGOSTITELJI SARAĐUJU SAMO SA NAMA!

CASA DI MODA    CASA DI MODA   CASA DI MODA

CASA DI MODA